• szoke-szonja-konyane-balabas-kata-gyogytornasz-humankineziologus

  Szőke Szonja - KÓNYÁNÉ BALABÁS KATA

  Gyógytornász, humánkineziológus

  Rendelés/nyitvatartás

  Időpont egyeztetés szerint

  Bejelentkezés

  +36 30 410 5311

  Email cím

 • GYÓGYTORNA - Debreceni Gyógytornaközpont

  Az egyéni gyógytorna alkalmak egy konzultációval kezdődnek, ahol a gyógytornász részletes állapotfelmérést végez, hogy pontosan megérthesse a páciens problémáit és igényeit. Ezek után egy személyre szabott terápiás terv készül, amelyet a gyógytornász részletesen megbeszél a pácienssel. A központ szakemberei különös figyelmet fordítanak a speciális kezelésekre, mint például FDM, trigger pont, köpöly, McKenzie módszer, és tájékoztatják a pácienseket a kezelési lehetőségekről.

   

  A központ szolgáltatásai közé tartoznak a szülészet-nőgyógyászati terápiák is, amelyek a női egészség megőrzésére, fenntartására és helyreállítására összpontosítanak. A várandós és szülés után lévő nők számára kifejezett szakmai szemlélettel tervezett programok segítenek a testi és lelki állapotuk javításában.

   

  A gyermekrehabilitációs programok a gyermekek fejlődésére és mozgásszervi problémáik kezelésére irányulnak. A gyerekbarát tornaterem és kezelőhelyiségek biztosítják a kellemes környezetet, ahol a terapeuták a gyermekek számára legmegfelelőbb és leghatékonyabb gyógytornát nyújtják.

   

  Ezenfelül a központ ortopédiai, traumatológiai, neurológiai és belgyógyászati műtétek előtti és utáni rehabilitációs szolgáltatásokat is kínál, amelyek a műtétekhez való felkészülést és a gyorsabb felépülést segítik elő.

  Az egyéni igényekre szabott kezelések és a szakmailag magas szintű ellátás biztosítja, hogy a páciensek a lehető legjobb kezelést kapják a Debreceni Gyógytornaközpontban.