• naximed-kft

  NAXIMED Kft.

  Rendelés/nyitvatartás

  Hétfőtől péntekig: 08:00 - 20:00

  Szombat: 08:00 - 13:00

  Vasárnap: ZÁRVA

  Bejelentkezés

  +36 20 412 3947

  Email cím

  saját weboldal
 • DEBRECENI GYÓGYTORNAKÖZPONT

  Fitness terem, ami más, mint a többi!

   

  Fáj a háta, válla, csípője? Esetleg gerincsérve van, amivel együtt kell élnie, de nem tudja, hogyan? A Physiogymben gyógytornászokkal és olyan fitness szakemberekkel dolgozunk együtt, akik preventív szemléletmóddal segítik a betegeket, vendégeket, legyen kisebb vagy nagyobb problémáról szó.

   

  Az ülő életmód világában a gerincünk egyre nagyobb igénybevételnek van kitéve és sajnos egyre rosszabb a helyzet a gerincproblémával jelentkező vendégek mennyiségét látva. Órarendünk legnagyobb részét a csoportos gerinctornák teszik ki, hiszen mi erre a vonalra specializálódtunk és igen nagy igény van rá.

   

  A gerinctorna mellett nagyon népszerű a vendégek körében Lebegő jóga, amit néhány gerincbetegségre is javasolni szoktunk, hiszen bizonyos helyzetek nagyon szépen nyújtják, lazítják a gerincet a hammocknak nevezett eszközök segítségével.

   

  Tornatermünk széles eszközparkja színesíti meg az órákat, legyen az egy gerinctorna fit-ballal vagy TRX eszközzel. A vendégek, akik hozzánk betérnek tudják, hogy nem egy könnyű kis laza órára jönnek, hiszen a gyógytornász nem arról ismert, hogy gyengéd lenne.

   

  A csoportos tornáink mellett lehetőség van egyéni tornákra vagy személyi edzésekre is, azok számára, akik nem kedvelik, ha több felé kell az oktatónak figyelni vagy zavarja a nagyobb létszám.

  Célunk a vendégek életmódján javítani és azt hosszú távon fenntartani legyen az akár egyéni torna vagy csoportos. Várunk mindenkit, aki szeretne változtatni a fizikai állapotán.