• szoke-szonja-konyane-balabas-kata-gyogytornasz-humankineziologus

  Szőke Szonja - KÓNYÁNÉ BALABÁS KATA

  Gyógytornász, humánkineziológus

  Rendelés/nyitvatartás

  Időpont egyeztetés szerint

  Bejelentkezés

  +36 30 410 5311

  Email cím

 • MASSZÁZS - Debreceni Gyógytornaközpont

  A manuális terápia egy sor speciális, kézzel végzett kezelési módszert foglal magában, amely a test mechanikai stimulálásával és különböző eszközök alkalmazásával javítja a szövetek állapotát, segíti a gyógyulást és csökkenti a fájdalmat. A manuális terápiák magukban foglalják a hagyományos gyógymasszázst, amely krémeket és specifikus fogástechnikákat használ a gyógyulás elérése érdekében, miközben a kötőszövetekre, izmokra és a vérkeringésre is jótékony hatást gyakorol.

   

  A manuálterápia speciális technikái közé tartozik például a Fascia Distorsios Modell (FDM), az Eszközös Myofascia Mobilizáló Terápia (EMMT), a köpölyözés, és a triggerpont terápia. Ezek a módszerek egyedi tünetekre, fájdalom típusokra és a páciens specifikus igényeire összpontosítanak, és különböző fogástípusokat, kezelési elveket alkalmaznak a legjobb eredmény elérése érdekében.

  A manuál terápiák széles körben alkalmazhatóak különböző mozgásszervi problémákra, ízületi fájdalmakra és egyéb testi panaszokra, azonban bizonyos egészségügyi állapotok, mint láz, fertőző betegség, akut gyulladás, vérzékenység, előrehaladott csontritkulás, daganatos megbetegedés, sérült bőr vagy alkoholfogyasztás esetén nem javasoltak.

   

  Célunk a páciens egészségének javítása, a fájdalom csillapítása és a testi funkciók helyreállítása, mindig az egyéni szükségletek figyelembevételével.