• szoke-szonja-konyane-balabas-kata-gyogytornasz-humankineziologus

  Szőke Szonja - KÓNYÁNÉ BALABÁS KATA

  Gyógytornász, humánkineziológus

  Rendelés/nyitvatartás

  Időpont egyeztetés szerint

  Bejelentkezés

  +36 30 410 5311

  Email cím

  saját weboldal
 • TORNATEREM – Debreceni Gyógytornaközpont

  Csoportos tornáink kis létszámban (max. 8 fő) várják mindazokat, akik szeretnének jó hangulatban mozogni, edzeni. Óráinkat csak gyógytornászok tartják, így a fitnesz edzéseket is ötvözik a szakmaisággal, ezzel is többet adva a vendégeknek. Amennyiben valaki nem tudja, hogy mely óratípus lenne számára a legmegfelelőbb, érdemes egy előzetes gyógytornász konzultációt kérni.

  Óráink elsősorban a megelőzésre fektetik a hangsúlyt, de a meglévő mozgásszervi panaszokat is sikeresen tudjuk kezelni. Minden óratípusunk egyszerre figyel az izomerősítésre, az izmok megfelelő rugalmasságára, valamint a keringési rendszer jótékony fejlesztésére és a légzésminták normalizálására. A tornák során többféle testhelyzetben és sokszínű eszközhasználattal segítjük a még hatékonyabb fejlődést.

   

  Csoportos bérleteinkkel pedig bármelyik óratípuson részt lehet venni, ezáltal is teret adva testünk sokoldalú fejlesztésére. A csoportos foglalkozásoknak pedig pozitív hatása van a lelki állapotra és a szociális kapcsolatokra is. Óráink magas endorfin termeléssel járnak, így a mosoly és jókedv elkerülhetetlen!

   

  Jelenleg elérhető csoportos óráink: gerinc torna, senior torna, pilates, TRX, mobilizáció és nyújtás, lebegő jóga, kismama torna, gyermek mozgásfejlesztés